Apa Itu FBoom

Anda sampai ke sini mungkin sebab anda pernah dengar mengenai FBoom, Fboom Software atau FBoom Solvy.

Tapi anda tertanya-tanya, apa itu FBoom?.

Kenapa ramai orang bercakap mengenai FBoom?

Apa bagusnya Fboom ni?

Ok, oleh kerana saya telah menggunakan Software FBoom ini, saya akan terangkan kepada anda mengenai FBoom Software yang dikeluarkan oleh syarikat Solvy ini.

Apa Itu FBoom Software?

FBOOM adalah software berasaskan Windows OS dengan fungsi utamanya adalah untuk :

1. Auto Join Group

2. Auto Post to Group

3. Auto Share to Group..

4. Auto Add Friend

5. Auto PM Friend

Kalau anda seorang peniaga online tetapi tak cukup bajet untuk buat FB Ads, dan ingin jimatkan kos marketing anda supaya anda boleh dapat keuntungan yang lebih banyak, maka software ini memang sangat sesuai untuk anda.

Antara yang bagusnya, software ini dicipta oleh anak Malaysia. Jadi, software ini dicipta untuk membantu memudahkan kerja-kerja marketing peniaga-peniaga di Malaysia untuk buat online marketing di Facebook. 

Antara Fungsi Lain & Kelebihan Software FBOOM yang Best

  1. Auto Join Grops

Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar group yang anda nak. Tekan start terus FBOOM joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup. Tak payah nak klik satu-satu group, tekan join satu-satu. Hanya dengan 1 klik Start, anda boleh tinggalkan software buat kerja, dan anda buat kerja-kerja anda yang lain.

Auto Join Groups

2. Auto Post Content Groups

Lepas dah join group, anda boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video ke group-group Facebook yang anda dah join.

Untuk memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook, Fboom ada menyediakan fungsi history logs. Anda boleh lihat semula post-post yang anda dah post di group. 

Lagi best, anda boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dan lain-lain. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned oleh Facebook.

Auto Post Content to Group

Ramai peniaga online yang dah gunakan Fboom paling suka fungsi auto post content Groups ini.

Sebabnya, mereka tak perlu keluarkan duit buat iklan berbayar untuk bagi lebih ramai orang nampak iklan mereka. Mereka guna FBoom sahaja. Ramai orang nampak iklan mereka dan iklan jadi viral, sales pun makin naik.

Lagi best, lepas set ayat iklan, klik-klik di FBoom, tekan je butang Run, software akan post iklan ke group-group yang telah kita tetapkan. Anda dah boleh buat kerja lain. Iklan anda berjalan sendiri. 

Buat apa bayar FB Ads kalau boleh share FREE je kan? Yang penting, software FBoom ni selamat dan efektif!

Anda mungkin tak boleh nampak apa yang saya terangkan di atas. Jom lihat video demo di bawah cara FBoom post iklan anda ke Group-group Facebook, automatik, tanpa perlu anda tekan pos ke satu-satu group :

3. Auto Add Friends

Fboom boleh tambah rakan FB yang targeted untuk anda. Barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Auto Add Friend

4. Auto Inbox Friends

Dah add friends yang targeterd, anda boleh mulakan perbualan dengan rakan anda. Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan FB dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

Auto Inbox Friends

5. Auto List Marketplace

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Facebook Marketplace. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

Auto List Marketplace

6. Auto Bump Post By ID

Selain itu terdapat juga fungsi Auto Bump Post By ID. Dengan fungsi ni anda boleh auto komen post anda supaya post anda selalu dilihat oleh semua orang dan sentiasa di atas newsfeed.

Paling Best Ialah Fungsi ANTIBANNED Yang Buatkan pemasaran Fesbuk Anda Selamat Tanpa Perlu Token!

Software ini khas untuk Windows PC/Laptop sahaja.

Kelebihan Lain FBoom Software by Solvy

  1. Unlimited Accounts

Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

2, Anda tidak perlu token atau API access

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti "error validating access token".

3. Bayar sekali je, boleh guna seumur hidup

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

4. Ada group support

Kami faham anda perlukan bantuan ketika anda menggunakan software ini. Kami sediakan group support untuk membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group support. Kami tidak tinggalkan anda terkapai-kapai berseorangan. 

BAGUS KE SOFTWARE FBOOM NI?

Software Fboom ini telah digunakan dan diakui Oleh Lebih 1500 Pengguna FBOOM Malaysia, Singapura & Indonesia

Anda boleh lihat apa kata mereka yang telah menggunakan Fboom ini : 

Dapatkan Sekarang “mmg terlajak senang! Saya ada banyak join dropship…kalau buat manual iklan kat satu-satu group memang memboringkan saya! Last-last saya fed up. TAPI bila guna FBOOM ni memudahkn keje saya untuk buat iklan kat semua group yang saya join. Pagi-pagi saya set semua iklan dan group then klik start…lepastu saya biarkn dia run sendiri!!! Memang best.

Sekarang, sudah tiba masanya giliran anda pula untuk Iklan Ke Bakal Pelanggan Anda Dengan 1 Klik Sahaja

Zero Skill Teknikal. 100% Gunakan Sofware Automasi Fesbuk Terbaru. Manipulasi Zero Kos Marketing & Tingkatkan Jualan Anda!

Khas Untuk Usahawan, Usahawan Kecil SME, Online Marketers dan Marketing Agencies. Tahniah! Ini Masa Untuk Anda Buat Duit Dengan Jimat Duit.

SAYA NAK NAIKKAN SALES SAYA GUNA FBOOM

Soal Jawab Mengenai Software FBOOM (FAQ)

YA, SAYA NAK DAPATKAN FBOOM UNTUK NAIKKAN SALES SAYA! 

Leave a Reply

error: Content is protected !!